Bloggportalen Statistik

tisdag 18 november 2014

Ny bil!

Ja men nu äntligen har vi hittat vår nya bil! På fredag hämtar vi hem den, ska bli så kul! Det är en Opel Insignia, 2011, rullat 6300 mil, fyrhjulsdriven, diesel, automat, tonade rutor, infällbar dragkrok, 160 hk, stolminne, plus massa annan utrustning och det bästa av allt- baklucka som öppnas automatiskt..! Såhär i barnvagnstider så är det grrrr på den detaljen! :)

I lördags var mor och far här och åt lunch samt hjälpte till att "packa ihop" sandlådan. Nils hjälpte morfar och tyckte det var superkul, troligen blivande snickar-Nils!

På tal om snickare så var vi på middag i lördags kväll hos vår snickare med familj! De bor i princip granne med oss därute så det ska bli jättekul med så trevliga grannar. Nils trivdes väldigt bra ihop med deras barn dessutom, mycket trevlig kväll!

I söndags hade jag Tupperwareparty här hemma med Jenny som konsulent. Blev en hel del finfina fynd och bäst av allt, trevligt sällskap :)

Igår var Nils och klippte sig, blev jättebra! Äntligen är han nyklippt igen, inte ofta det händer då han hatar att klippa sig, som ni vet hihi :)



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar