Bloggportalen Statistik

söndag 19 oktober 2014

Rivning och älgfest

Åh herregud vad skönt det var att kasta sig i soffan nu! Hela helgen har vi ägnat åt rivning i huset och även varit på den årliga älgjaktsfesten. Farmor har passat barnen och ordnat med mat till oss så vi har kunnat ägna oss helt åt rivningen. 
Under golvet i köket var det fyllt med spån så det tog sin lilla tid att skyffla ut. Under golvet i blivande badrummet/tvättstugan så var det betong som vi fick slå sönder och bära ut. Som tur var så var det tunn betong så den gick att slå sönder med kofot. Under betongen var det fyllt med sand och alla rör låg i sanden. Det var det absolut jobbigaste att få ut!

Helgens tabbe var att vi kom på att vedspisen också skulle ut, och det kom vi på när golvet var rivet!! Men den kom ut till slut den också :)

Igår kväll var vi på älgjaktsfesten, mycket trevligt! Nils var också med och skötte sig bra under hela kvällen, han fick dra vinnare i lotteriet m.m. 
Han hittade också ett trägevär så hans kväll var ju räddad! Ea har ju varit förkyld hela helgen så hon fick stanna hemma med farmor och farfar. Men Ea fick ändå en present av Gunnel och Göran på älgfesten, en superfin tröja, stort tack hälsar Ea! :)

Idag kom även Michaela, Jonas och barnen och tittade på huset för första gången, kul att de hann se hur det ser ut innan renoveringen! Jag och Ea åkte hem tidigare i eftermiddags för att ta emot köparna av huset då de skulle mäta och planera för vilka möbler de ska ha. Supertrevliga köpare, känns bra att lämna över vårt hus till dem! :)




Under betongen gömde sig sjuka mängder sand, woho..:/

Vi övervägde att behålla det som det var, som sandlåda till Nils, lyxigt att ha en inomhus-sandlåda haha

Efter tömning av spån, rätt gött att se när det är klart!
Sista sanden kunde vi dammsuga upp, thank God
Utan sand och betong

Vedspis bortskänkes :)
Det gäller att ha kvalitetsredskap när man arbetar! :)
Moose-party 2014













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar