Bloggportalen Statistik

fredag 17 oktober 2014

Nu rullar det på fort!

Nu rullar det på fort! Snickaren började igår vid lunch och har redan hunnit riva en massa och flytta en vägg m.m. Jag och P har också fått en hel del gjort, vi har valt tapeter till vardagsrummet, köpt färg till hallen och har valt ut badkar, varit och tittat på badrumsmöbler, kollat på stenbänkskiva, diskbänk m.m. 

I helgen ska vi börja med att slipa och tvätta rent väggarna i hall och vardagsrum. Lilla toan som ska bli skjutdörrsgarderob ska vi också försöka hinna riva. 

Det är tur att vi kan få hjälp med barnpassning så vi kan göra lite själva iallafall, och det är ju så kul också! Målare ska måla taket i köket för det är visst väldigt svårt att göra själv bra och det syns väldigt väl när det inte blivit så lyckat så det vågar vi oss inte på :) Men annars så ska vi nog klara av allt tapetserande, vi har valt Easy up tapeter så det ser åtminstone väldigt enkelt ut på Youtube..! Haha, ja men det ska vi nog fixa!

Pontus har slaktardag idag och jag och kidsen har varit på Ekholms färgcenter och lämnat tillbaka tapetproverna och sen var vi på Ikea. Hemma har vi planterat ljung på framsida och baksida, Nils tycker det är så kul att vara ute och fixa i trädgården. Ea har suttit och lekt med löv och tyckte det var jättespännande, och inte ett enda åkte in i munnen! :)


Om Nils hade fått bestämma så hade han nog velat hänga med snickaren hela dagarna! Det kanske blir en snickare av Nils, sådana ju alltid bra att ha i släkten..! :)

Flyttad vägg för större tvättstuga

Väggen är nu intill fönstret
De har ju blivit några produktkataloger som följt med hem..




2 kommentarer:

  1. Detta verkar var kul! om man hade varit frisk nog hade ja gilla allt detta ni gör och de kommer att bli jättebra. Arbetar inte för hårt så ni glömmer varandra. Hört mång par som jobba för mycket, sedan när allt är färdgt så har de gått skilda vägar.
    LCKA TILL O KRAM PÅ ER!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort tack Göran! Ja det är som du säger, man får inte glömma bort varandra på vägen :) Lycka till själv och ta hand om dig! Kram Linda

      Radera