Bloggportalen Statistik

tisdag 27 maj 2014

Mysterium

Nils allergiska reaktion har inte riktigt gått över, och det har blossat upp på morgonen igen, så jag är inte så säker på att det var pionerna längre. 
Det känns som om att det är något annat! 

Typiskt nog så har läkaren på Lejonungen opererats och är sjukskriven hela sommaren så vi fick vända oss till barnmottagningen istället. De sa att de inte brukar ta blodprov nu på sommaren för att se vad det är för allergier han har eftersom man utsätts för så mycket nu på sommaren. Men att vi ska behöva gå hela sommaren så här känns inte hållbart, så jag måste hitta någon annan som kan hjälpa oss känner jag.

Nu har jag precis tvättat våra sängkläder, Nils kommer ju alltid in till oss på morgonen och sover en stund och han har ju blivit allergisk nu på morgonen så det kan ju vara något katthår som smugit sig in i sängkläderna på något sätt. Pontus var ju hemma hos en kompis i helgen som har katter så kanske han fick med sig lite hår därifrån, hoppas faktiskt på det så att Nils allergi går över nu! Så himla jobbigt att inte veta vad allergin beror på!

Nils vill att Linnea också ska titta på Dora på tv:n, hon är inte lika intresserad.. :)

Familje-selfie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar