Bloggportalen Statistik

torsdag 1 maj 2014

Buzzning Glade Sparkling Flower

Igår kom min mor hit vid lunch och passade Nils medan jag och Linnea åkte till jobbet för att tacka av en härlig kollega som nu går i pension! Linnea var så trött efteråt, många intryck och många ansikten som hälsade på henne :) Nils skötte sig bra hemma med mormor! På jobbet passade jag på att buzza Glades nya sparkling floral! Alla rabattkuponger har nu gått åt! Jag kom på den smarta idén att sätta upp en i tvättstugan där vi byter blöjor, Nils bajsblöjors doft är ju inte att leka med så då är det perfekt att dutta till på Gladen och få en fräsch doft direkt!  Igår var även markisföretaget här och monterade den sista markisen, imorgon kommer elektrikern och sen är det klart! 

Nils har varit med sin pappa på älgmöte idag och var även hemma hos sin farmor och farfar. De hade köpt en trehjuling till honom med gummihjul så han kan cykla på grusvägarna där ute, kanonbra!! Så nu kan han cykla hur långt han vill och vi behöver inte oroa oss för trafik där ute i skogen :)

Linnea har legat och tränat på lekmattan på golvet mycket idag, gäller ju att passa på när storebror är borta! Hon har börjat förflytta sig i cirklar och liksom hasar sig runt, helt plötsligt låg hon på andra sidan mattan. Vilken känsla för henne att komma på hur hon kan förflytta sig! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar