Bloggportalen Statistik

fredag 7 mars 2014

Allergi?

Familjen H har ju katter hemma och tidigare så har vi oroat oss för om Nils är allergisk mot katter eftersom han sist blev röd i ögonen och snuvig när vi var där. Nu sist när vi var där och Nils klipptes så började han klia sig i ögonen och en liten stund efter så var han väldigt röd i ögonen och snuvig. Men det konstiga var att det gick över efter ett tag men var fortfarande lite rosa i ögonen. 

Igår på förskolan så trodde de att han hade fått ögoninflammation för han var fortfarande lite irriterad i ögonen. Idag är det helt borta. Mycket konstigt, är han allergisk mot katt eller fick han in något i ögat? Men om han blir likadan nästa gång som vi åker ut till familjen H då lär det ju vara kattallergi, men kanske en lindrig sådan. 

Igår efter förskolan så tog vi en promenad med syskonvagnen. Nils fick dricka välling i vagnen som mellanmål. Mysigt att komma ut på promenad tyckte Nils efter en fartfylld dag på förskolan. Vi gick till Mjölkafållans körbärslund och sen tog vi en sväng in på Rosengallerian och kollade i butiker. Linnea sov under hela tiden och Nils satt lugn och fin i vagnen. Helt otroligt :)

Väl hemma så lekte Nils ute i trädgården, han ville åka snowracer.. Lite svårt utan snö dock! :) Men jag fick dra honom några varv ändå, gick rätt bra även utan snö haha :) Nu verkar det ju inte bli någon mer vinter, väldigt märklig vinter i år! Vi har inte behövt skotta uppfarten en enda gång, det har ju knappt varit någon vinter alls. Vilket i och för sig var rätt skönt för min del som var höggravid och inte ville halka..! :)

Linnea ligger och sover med vidöppen mun :)


Snowracer och stjärtlapp vill Nils åka... :)

Lycka när pappan äntligen kommer hem och umgås med sin son!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar