Bloggportalen Statistik

torsdag 7 november 2013

Jobbig fas

Nils har hamnat i en jobbig fas, både för sig själv och för oss päron. 
Han vägrar sova själv och vaknar helt tröstlös på natten. Även på dagen är han svårlämnad på dagis och i förrgår när jag hämtade honom så vägrade han först att ta på sig jackan och sen vägrade han att sätta sig i bilbarnstolen. Det tog en timme att få hem honom! Så det verkar vara någon trots-fas eller något annat han har hamnat i, vi vet inte vad det är. 

Annars är han glad och mysig, så han verkar ju må bra i övrigt. Vi har nu testat att flytta in hans säng in till oss, men det har hjälpt föga för han måste sova mellan oss. Att ligga i sin säng jämte är inte nära nog verkar det som.. 

Igår somnade han mellan oss och då lyfte vi över honom till hans säng som står precis jämte vår. Men så vaknade han efter cirka 2 timmar och var helt hysteriskt ledsen. Han ville inte ha nappen, inte ligga mellan oss, inget hjälpte. Pontus bar ned honom och gjorde välling och då blev han lugn och kunde sen somna om mellan oss. Det verkar som att han lugnar ner sig när han har hunnit vakna till ordentligt.. Vi har även funderat på om han kan ha fått sån där "nattskräck" som små barn brukar kunna få.. 

Vi får bara härda ut och hoppas att vi snart får ordning på nätterna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar