Bloggportalen Statistik

fredag 20 september 2013

Skön morgon


Inatt var vi uppe vid halv fem och bytte blöja på Nils som hade kissat ner sig. Anade att det skulle bli så för igår svepte han en 330 ml välling precis innan han somnade. Vi brukar ge han vällingen annars en timme innan sängdags så han hinner kissa ut lite.

Så sen fick Nils somna om med oss i stora sängen, det är så mysigt att ha honom emellan oss! Ligga och sniffa i hans hår, så himla mysigt! 

Tänk att vi snart har två små barn som ska ligga och mysa mellan oss i sängen..!

Jag fick jättekonstiga "stötar" i magen igår, två gånger i rad så kom det en jättestöt så hela jag ryckte till! Väldigt märkligt, måste varit en nerv som kom i kläm på något sätt när bebisen bökade runt i magen?


Idag gick vi upp vid 7 då Pontus gick upp för att åka till jobbet. Nils är så lättväckt nu så när den första går upp för att åka till jobbet så vaknar oftast Nils också. Så ibland är Nils uppe kanske 2 timmar innan han ska vara på dagis, inte konstigt då att han somnar som en stock direkt efter lunch och alltid sover minst 2 timmar på dagis. Fröknarna får alltid väcka Nils när det är dags för mellanmål, han somnar först och vaknar sist..! :) Men jag tror att han nog kommer sova längre på morgnarna snart, han är väl inte helt van vid de nya dagisrutinerna ännu.

Nils åt en tidigare lunch idag, redan vid 10:15 och somnade sen vid 10:40. 
Vi ska ju till Vaggeryd sen så jag ville tidigarelägga hans sömn lite och det funkade ju bra!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar