Bloggportalen Statistik

söndag 22 september 2013

Bebismys och Nils första jobbfest


Igår kom Jenny och lilla Alice hit på lunch. Alice är ju bara några veckor gammal och så otroligt liten och söt! Jag längtade så otroligt mycket efter att få träffa vår egen lilla bebis i magen, bebismys är ju helt underbart! 
Även om de kräks, skriker, äter hela tiden och bajsar 10 ggr per dag så är de ju helt fantastiska, så sköra och totalt beroende av sin mamma, och pappa! Den är en häftig känsla, men också läskig känsla, att ha det oerhört stora ansvaret. 

Nils missade Alice helt, han låg och sov mellan 11-14. Men han sov dåligt på natten så han behövde den långa middagsluren. Kanske också lika bra att han inte kunde smitta lilla Alice med någon dagisbaskelusk.

Jag var uppe och på vinden och plockade fram Nils gamla, älskade babysitter som Alice fick låna när hon var här. Den är helt klart en av de bästa sakerna som vi köpte till Nils! Alla Babybjörns saker som vi köpt har vi varit så nöjda med, babysittern och matstolen har ju varit helt underbara!

På eftermiddagen så åkte jag och Nils på jobbfest hos en kollega där vi firade av en kollega som tyvärr ska lämna oss för annat jobb. Inte helt optimalt att ha med Nils, men Pontus var ju också på jobbfest och jag ville verkligen gå en liten stund iallafall! Så vi stannade några timmar och lämnade när det blev sovdags för Nils. Vi åt tapas och fick med oss en underbar cheesecake hem! Nils var lite blyg i början men det lossnade fort och sen skålade han glatt vid matbordet och var i sitt esse som han brukar bli bland folk. Hihi, han gillar uppmärksamheten han får! :)


Alice. Tänk dessa små händer och fötter... Åh, längtar efter bebismys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar