Bloggportalen Statistik

måndag 1 juli 2013

Sonens 18-månadersbesiktning!

Idag var pappan och Nils på 18- månaderskontroll på BVC. Nils väger nu 14,2 kilo och är 84,7 cm lång!
Nils fick också vaccination mot mässling, påssjuka och röda hund. Stackaren var jätteledsen såklart när han fick sprutan men det gick över fort. Läkaren kontrollerade även om Nils kunde stapla klossar m.m. Nils gick igenom besiktningen med väl godkänt så nu ska inte Nils åka på nästa kontroll förrän han är 2-3 år, det känns väldigt långt bort!

I eftermiddags så kom även Jonas och lille Olle hit och hade med sig glass och fika. Barnen lekte i trädgården och mini-gräsklipparen var poppis som vanligt, det är nog den roligaste leksaken utomhus tycker barnen!

Nyss så var vi och kollade på nätstängsel på Granngården som vi ska sätta upp mot ravinen. Vi ska bara mäta ordentligt och räkna ut hur många stolpar vi behöver innan vi slår till. Så stängselbygget får bli ett semesterprojekt, bland så många andra! Egentligen hade vi ju tänkt att bygga ett trästaket men nu har vi tänkt om och kör på ett billigt nät som vi smidigt kan ta bort sen så fort Nils blivit tillräckligt stor för att förstå att raviner inte är något man djupdyker ner i :)

IKEA- möbeln i Nils rum är fortfarande under montering, stay tuned..! :)

Olle, Jonas och Nils på promenad från lekplatsen
Trött grabb



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar