Bloggportalen Statistik

lördag 12 januari 2013

Nya idéer

Nils har börjat den senaste veckan med att hämta saker och ge dem till oss eller att lägga saker i t.ex. påsar, mellan spjällrorna i grinden eller i typ vad som helst som är ett hål. Helt klart inspirerad av plocklådan men tar det några steg längre! Sitter han under trappan så lägger han upp småleksaker på trappstegen, livsfarligt när en annan då kanske befinner sig på övervåningen och ska gå ner och trampar på en Lego Duplo...! :)

Sen har han även börjat "babbla" jättemycket. Han knallar runt med leksaker i händerna och babblar "blablablabla", så snart dröjer det nog inte längre innan det kommer en massa olika ord. Han säger "titta"och "mamma" ofta, men inte några andra ord.

Idag hade jag sett fram emot att få sova till kanske 09:30- 10:00 som Pontus fått göra de senaste dagarna, men Nils ville väl jäklas med mig så han bestämde sig för att vakna kl. 8 så då hoppade vi in i duschen tillsammans. Nils tycker det är jätteroligt att duscha och han tycker att strålarna kittlas så då skrattar han hela tiden, haha! De stunderna är helt fantastiska, när man ser hur det verkligen glittrar i hans ögon. Älskade unge!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar