Bloggportalen Statistik

fredag 11 januari 2013

The Gris

Efter jobbet så åkte jag och handlade semlor till fredagsmyset och åkte även och köpte en present till Nils som ju fyller 1 år på onsdag! Vi ska ju ha drop-in kalas på onsdag mellan 16-20 och jag skickade ut inbjudningskort för en vecka sedan. Det märkliga är att bara några inbjudningskort har kommit fram, konstigt! Jag postade alla samtidigt och alla var frankerade givetvis, så vart har de tagit vägen de som inte kom fram? 

Nils har sovit sedan 18, dags att väcka honom om han ska somna någon gång ikväll. Han har sovit lite idag så det var ändå bra att han somnade nu på kvällen, Nils sover jättedåligt på natten om han inte har sovit bra på dagen. Sömn föder sömn säger man väl!


Nils kommer fortfarande inte överens med minigrisen. Men det går bättre när grisen är avstängd, tyst och stilla. :) Men vi har kommit på en smart sak! Om man inte vill att Nils ska gå in på toaletten t.ex. så ställer man bara grisen i dörröppningen och då vågar inte Nils gå in, jättebra! :)




NU blir det semlor och kaffe!

2 kommentarer:

  1. Haha, Alexanders mormor och morfar har också en sån gris. Alexander är rädd till tårar när den är igång, stackars barn!

    SvaraRadera
  2. Hihi, skönt att någon mer delar Nils gris-skräck! :)

    SvaraRadera