Bloggportalen Statistik

söndag 2 september 2012

Krossad ruta och livsstilsmässa!

Oj vilken händelserik dag vi hade igår! 

Johanna, Jessica, Anders och Vincent kom hem till oss klockan 10. 
Anders och Pontus skulle hänga ihop med barnen medan vi var på Livsstilsmässan.

Vi begav oss till mässan och vi gick på första föreläsningen kl.11. 
Föreläsningen handlade om vi lever det liv vi vill leva och om vi har ett meningsfullt liv. Det var en väldigt tänkvärd föreläsning! Vi har kontrollen över våra liv och vi väljer själva hur vi vill att vårt liv ska se ut. Det lönar sig att vara modig och våga kasta sig ut i det okända! Om man t.ex. inte trivs med sitt jobb så måste man göra något åt det eller om man lever i ett dåligt förhållande. Det är skitläskigt att bryta upp men det leder alltid till något bättre! Men som föreläsaren sa, ibland måste man verkligen ner i skiten för att hitta meningen med sitt liv!




Efter första föreläsningen så gick vi på nästa föreläsning direkt. Denna föreläsning handlade om "Destiny cards" med Stefan Guzikowski. Föreläsaren hade skrivit flera böcker om detta, höll privata sittningar och hade detta som sitt jobb. Destiny cards utgår ifrån en vanlig kortlek som fungerar som en sorts kalender. Under föreläsningen fick man säga när man fyllde år och då fick man veta vilket kort man var. Jag var ruter 4 och då var man som person envis, bestämd och "lillgammal". Jag är ganska envis och bestämd men lillgammal vet i sjutton, jag är ju väldigt barnslig för det mesta haha :) Genom korten kunde man utläsa massvis om en själv, spåra tidigare liv m.m.


Efter föreläsningar så gick vi runt på mässan och kikade. Vi åt lunch och sen fick jag och Johanna 20 minuters massage vardera. Det var verkligen välbehövligt! Jag är alldeles öm i musklerna idag efter massagen och då vet man ju att massagen gjorde nytta. Medan vi fick massage så blev Jessica och spådd och hon sa att det var väldigt mycket som stämde in och hon fick goda råd!





Sedan var klockan 16 och det var dags för dagens höjdpunkt, seans med Jörgen Gustafsson! Jörgen vörjade med att berätta om sig själv lite och sen satte han igång. Han fick kontakt med en på andra sidan direkt och pekade ut en dam i publiken och sa att han hade med sig en anhörig till henne. Allt han sa stämde in väldigt bra verkade det som för damen blev väldigt berörd! Han fick kontakt med ganska många anhöriga till vissa i publiken och de flesta verkade stämma bra medans andra var lite mer luddiga. Efter pausen så fick man ställa frågor till Jörgen och han berättade mycket om vad han gjort tidigare. Han berättade bland annat om när han var i Japan och hjälpte polisen där att hitta en försvunnen flicka. Tyvärr hittades inte flickan vid liv. 
Allt det han berättade efter pausen tyckte jag var mer intressant än just själva seansen då han fick kontakt med de döda!





Vid kvart över sex var det slut och vi gick ut till parkeringen och satte oss i bilen. Jessica sitter bak och säger när vi åkt en liten bit att en bakruta är trasig! Det var den lilla rutan på andra sidan än där hon satt och där hade vi massa skräp som vi ska slänga på sortergården så det syntes ju inte så väl från där hon satt utan det var ju mer att hon kände att det blåste och hörde att det var öppet. Så nån idiot har alltså slagit in rutan på bilen medans vi var på mässan! Så onödigt! Någon är dryg och nu får vi betala typ 1500 för att få det fixat!
Åh vad det stör mig! Vår lilla röd bil har blivit en liten otursbil, ni kommer väl ihåg när jag krockade den på Ryhov..? Hihi, stackars Pontus, det är ju hans bil från början :)



Vi skjutsade hem Jessica och sen åkte vi hem till våra karlar och barn! Sen blev det filmkväll och mys med pizza och kladdis resten av kvällen! Vi såg Bullhead, riktigt otäck och tragisk!! Se den!

Blogg Topplista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar