Bloggportalen Statistik

fredag 27 juli 2012

Solning vid en av vackra Vätterns gästhamnar

Vättern är ju bara så otroligt härlig, åtminstone på sommaren :) att ligga och sola vid Vättern och blicka ut över det blå vattnet kan man bara inte få nog av! 



Igår kom familjen H hem till oss vid 12- isch och vi åkte då bort till loppisen i ridhuset i Tenhult en snabbvisit. Vi hittade åtminstone varsitt fynd! Sedan for vi tillbaka hem till oss och åt lunch som familjen H hade med sig, grillad kyckling! Mums! 


Sedan begav vi oss till en gästhamn i Vättern där vi tillbringade hela eftermiddagen. Så härligt och mysigt! Jag fick en sådan härlig sommarkänsla och riktiga "skärgårdsvibbar", lovely! 
















Vid 18 packade vi ihop och begav oss hem till Huskvarna igen. Vi grillade, bl.a. majskolvar som vi sen åt med smält smör och salt, sjukt gott! Sedan kollade vi på film, en komedi som hette Idiotrepubliken. Speciell humor, men väldigt rolig stundtals! När vi sitter och kollar på filmen och har altandörren öppen så kommer det plötsligt en rådjursbock och går utanför soldäcket, bara några meter ifrån oss! Dom är ju så fina rådjuren och häftigt att se dem på så nära håll! Pontus gick bananas och sprang upp och hämtade en lockpipa som han började skräna med från fönstret i övervåningen. *suck* Rådjuret hade dock förståndet att inte lyssna på locklätena :)



<a href="http://www.bloggregistret.se/"><img src="http://www.bloggregistret.se/button.php?u=lindisenshem3" alt="BloggRegistret.se" border="0" /></a>

<a href="http://svenskabloggar.topplista.com/in.php?id=23626">
<img src="http://svenskabloggar.topplista.com/button.php?id=23626" border="0" alt="Svenska Bloggar">
</a>






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar