Bloggportalen Statistik

måndag 18 juni 2012

Överraskning!

Nils åt lite havregrynsgröt igår, han ser helt förfärad ut på bilden nedan men jag tror att han faktiskt ändå gillar det för han vägrar ju inte och nu spottar han inte ut allt heller :)


Igår fortsatte pappa och Pontus med altanen och de fick även förstärkning i form utav Per! Så igår hann de riktigt långt, de ska fortsätta idag och då tror jag att det blir helt färdigt!



Vi fick en present av Erik och Frida innan vi åkte hem från bröllopsfesten i lördags som vi inte öppnade förrän igår. Vi fick presenten för att vi skötte fotograferingen åt dem, vi trodde det var en flaska vin och en liten chokladkartong men det var en Smartbox innehållande en hotellövernattning för två i valfri stad! Vi blev såå överraskade! Så snällt, det hade vi verkligen inte förväntat oss! Så vi funderar nu på om vi ska boka en hotellövernattning någonstans på semestern och ta med Nils, det borde ju gå bra! Frågan är bara vilken stad vi ska ta, vill ju inte åka för långt heller!


Nu har Pontus bara denna och nästa vecka kvar att arbeta, sen väntar 4 veckors semester, härligt!

2 kommentarer:

  1. Hihi ja, hade det inte varit så förbaskat långt bort så hade det varit det självklara valet! Nils vill mysa med sin faster ju :) <3

    SvaraRadera