Bloggportalen Statistik

lördag 23 juni 2012

Midsommarfirande i Bengtsbryna!

Igår hade vi en supermysig och trevlig midsommarafton! Vi firade midsommar för första gången hos Johanna, Anders och lilla Vincent ute i Bengtsbryna. Vi var 13 vuxna och 11 barn, varav 5 av barnen var bebisar så det gick att hitta en ammande kvinna i varje hörn hihi :) Vi hade knytkalas så alla fick ta med sig något, vi ansvarade för sill, 1 liter jordgubbar och alla fick ta med sig det de skulle grilla på kvällen. 



Vi samlades 11:30, käkade lunch vid 13 och sen åkte vi till midsommarfirandet i Bondstorp som började klockan 15. Där var det dans runt stången, fiskdamm för barnen m.m. Tänk när lille Nils är stor nog att dansa runt stången! :) 
Vi var i Bondstorp två timmar typ och sen åkte vi tillbaka till Bengtsbryna. Där hade Anders förberett en tipspromenad som vi gick och sen åt vi jordgubbar med grädde och glass. Sen skulle vi påbörja femkampen men det blev inte så mycket av det tyvärr eftersom vi invaderades av knott! Jag har nog aldrig varit med om så mycket knott, det gick verkligen inte att vistas utomhus! Så vi fick strunta i femkampen och hålla oss inomhus. Som tur var så hade de gasolgrillen på altanen så vi kunde grilla utan att bli uppätna av knotten. :)

Bra sätt att fly knotten :)
Efter grillat så åt vi en jättegod tårta som Jenny och Thomas gjort! Vi åkte sedan hem vid midnatt ordentligt trötta och var hemma strax efter halv ett. Nils var supertrött och vaknade inte när vi bar in honom från bilen och sen sov han ända fram till 10 med några uppvaknanden för mat bara, så skönt!




STORT tack till fina Johanna och Anders som hade ordnat midsommarfirandet så bra! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar