Bloggportalen Statistik

måndag 25 juni 2012

Gratis frukost på IKEA :)

Igår var vi uppe i ottan! Nåja, dock för mig som alltid är ledig så är klockan 8 snoooortidigt att gå upp haha :) Vi hade fått nys om att varuhuset IKEA hade gratis frukost till alla IKEA-Family medlemmar och att man även fick 15% rabatt på valfri artikel mellan 9-11 och med vår personalrabatt så blev det ju väldigt bra rabatt! Vi behöver ju två barngrindar att ha uppe och nere på trappan så vi köpte PATRULL- grindar som man klämmer dit och alltså slipper göra hål i väggen vilket är tacksamt :) Så två sådana inhandlades till mycket överkomligt pris. Snålänningarna är i farten igen haha :)


Efter IKEA så vallfärdade vi ut till Knohult för att hälsa på svärmor och svärfar. Svärmor bjöd på en smaskig rätt som hon lagade för första gången, det var en gratäng med kyckling, bacon, mango chutney m.m. och ris. Suveränt gott så det receptet ska jag nog leta upp på nätet tror jag nog allt! Alltid kul med nya maträtter! Lätt att bli fyrkantig i sin matlagning :)

Vad sjutton skulle vi göra utan favoriten BabyBjörn Babysitter Balance Air?? :) Bästa köpet vi gjort!

Son med far och farfar! :) 


Idag regnar det konstant, det skulle komma lika mycket regn idag som det normalt kommer under hela juni, känns ju sådär kul :/ Hoppas att det blir bättre väder framåt i veckan, jag vill ju kunna sitta ute på vår nya uteplats! Pontus jobbar kväll denna vecka, denna sista vecka innan semester. Så idag innan jobbet ska Pontus åka och beställa sten till plattsättningen. Vi har bestämt oss för en lite större sten, en grå platta som heter Orlando Antik. Den kommer i fyra olika längder så det blir lite liv i det! Tror det kommer bli jättesnyggt till vårt vita hus! 
Så här ser den ut:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar