Bloggportalen Statistik

torsdag 15 mars 2012

Sömn!

Inatt var det rekord för Nils i antal sovande timmar i sträck! Både Nils och jag somnade kl. 23 och Nils vaknade 03:30 då han ville äta. 4,5 timmar sömn i sträck! Vilken lyx! När man är van vid att sova max 2-3 timmar i sträck på natten så känns ju 4,5 timmar som en hel evighet, jag tror till och med att jag vaknade innan Nils..! Sen sov han i två omgångar till innan vi gick upp klockan 9. Det märktes att han sovit mycket på natten för han var jättepigg hela förmiddagen och sov ingenting som han annars brukar göra. Så här pigg och busig var han:





och eftersom han busade så mycket på förmiddagen så var han så här trött då vi kom till öppna förskolan kl 13... :)

På förskolan idag så skulle det egentligen kommit en person och pratat om sömn men den personen var tyvärr sjuk. Så istället gjorde vi fotavgjutningar i gips efter babysången och fikade extra länge! Avgjutningarna är färdiga nästa vecka, ska bli kul att se hur de blev! Vi pratade lite om sömn i alla fall, det var intressant att höra hur de andra hade det. En av mammorna berättade att hennes bebis, som är lika gammal som Nils, somnar vid 23:30 och sover ända till 08:30 utan att vilja äta eller bajsa! Låter helt otroligt skönt :) Många bebisar verkar också bajsa väldigt sällan, typ någon gång per dag eller ännu mer sällan.. Nils bajsar aldrig mindre än 8 ggr per dag, oftast mer! Undrar varför det skiljer så mycket mellan bebisar? 

Pratade nu med Johanna i telefon, hon går strax in i v.31! Jisses, vad tiden går snabbt :) Ska bli så kul att träffa den lille krabaten som gömmer sig där inne i magen! 






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar