Bloggportalen Statistik

lördag 24 mars 2012

Nils på lekmattan och besök från Vaggeryd!

Nils gillar lekmattan, särskilt när man har den framför spegeln så han ser en annan bebis ligga mittemot :)




 Här ser det ut som att han gallskriker, men han skriker "Aggu!" för fulla muggar. :)

 Kul och nyttigt att träna nacken!

 Balansen är sådär, han välter ofta :)

Igår em/kväll så var mamma och pappa här och hjälpte oss med att sätta upp rullgardinen i sovrummet, plafonden i trappan och tavlor i vardagsrummet. 
Så skönt med rullgardin i sovrummet så vi nu slipper att vakna upp i ett supervitt ljus :). Och vilken skillnad det gjorde i vardagsrummet att få upp lite tavlor! 
Vi käkade middag och fikade sedan på våfflor. Mamma bytte blöja på Nils, skönt med en blöjassistent! :)

Idag kommer Frida och Mathias hit från Göteborg och hälsar på! De har varit i Knohult och hämtat sin Mercedes cabriolet som övervintrat där, måste vara kul att äntligen få plocka ut den! Nog samma känsla som att plocka ut motorcykeln första gången för säsongen.

Nu ska jag fortsätta jobba med festhäftet, har inte hunnit göra något alls med det i veckan så nu får jag lägga på ett kol!
Och kyrkprogrammet är inte heller riktigt klart och det ska vi trycka ut nästa vecka så där får vi också se till att bli klara. Vi har ännu inte stämt av ingångs- och utgångsmusiken med kantorn så jag vet inte om vi vågar skriva vilka låtar vi valt i programmet, ifall nu inte kantorn kan spela dem. Fast båda låtarna har vi valt från kyrkomusik.se så då borde hon väl kunna spela dem? Kanske ändå bäst att försöka få tag på henne på måndag och fråga!

Drömde jobbig dröm om bröllopet i natt igen, vet inte hur många nätter som jag har drömt liknande drömmar! Handlar alltid om att vi glömt något på bröllopsdagen eller av något skäl inte hinner i tid m.m. Drömmarna bör ju vara ett tecken på stress så jag får nog försöka slappna av och bara förlita mig på att allt kommer att klaffa och gå bra! Det viktigaste är ju faktiskt bara att vi har med oss ringarna till kyrkan och att vi lämnat hindersprövningen till prästen innan, sen är ju resten inte lika viktigt :) 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar