Bloggportalen Statistik

söndag 25 mars 2012

Våffeldag och grillpremiär!

Nu har grannens garage kommit upp! De hade dock satt dit förrådsdörren på fel sida av garaget, alltså ut mot Tenhultsvägen istället så de fick göra om det, surt misstag haha!
Igår var jag och Nils ute på långpromenad i det varma vädret. Vi gick bort till Bråneryds kyrkogård bl.a. Jag gillar kyrkogårdar som är i skogen, tycker det är fint!

Sen senare på eftermiddagen så kom Mathias och Frida på besök. Vi fick Barbapapa-sängkläder till Nils av dem i present! Sen fick vi även provköra Mathias mercedes cabriolet, oj vilken härlig bil! En sån skulle man ha! Lite ont om plats för barnvagnen bara haha :)

På kvällen när de åkt hem så hyrde vi en film, Maktens män med George Clooney. Härligt med mys i soffan med lilla familjen :)




Idag gick vi upp tidigt, klockan ringde redan klockan åtta. Förstod först inte varför man var så himla trött men kom på att klockan ställdes ju fram 1 timme i natt så när vi gick upp var ju klockan egentligen bara sju :) Halv tio kom Erik och Frida med sina söta tvillingar Ebba och Maja! Så vi hade tre bebisar i huset så det var fullt ös! Ebba och Maja kryper ju runt och ska ta tag i allt och stoppa det i munnen :) Nils var säkert avundsjuk på dem, han ville nog också krypa! :) Man förstod vad bastant Nils är för sin ålder för tvillingarna vägde mindre än vad Nils gör nu och de är ju ungefär 9 månader äldre, men de kom ju tre månader för tidigt och vägde väldigt lite så det tar ju tid för dem att komma ikapp! 

Vi gjorde våfflor passande nog på våffeldagen och pratade mycket om våra bröllop, de gifter ju sig cirka 1 månad efter oss. Mamma och pappa ska vara barnvakt åt Nils när vi är på deras bröllop. Bröllopet äger rum i Hestra så då ligger ju Vaggeryd på behörigt avstånd ifall att Nils mot förmodan skulle trilskas så kan vi ju komma till undsättning ganska snabbt :)

Vi fick den här kokboken i inflyttningspresent av Erik och Frida!

Klockan 12 hade vi bestämt tid med Konrad som har hand om hembygdsgården så då åkte vi dit för att reka lite. Vi mätte borden för att kunna köpa dukar, kollade porslin m.m. Allt finns förutom då kanske glas.. De hade små vanliga glas som inte var jättefina, så vi får kanske ordna det på annat sätt! Sen måste vi ordna någon belysning till nedervåningen där vi ska ha dansen på kvällen så Pontus ska ringa till totalljud imorgon och kolla vad det kostar att hyra.
Idag har vi även fått lite gjort med festhäftet, det börjar arta sig! Känns skönt att allt börjar bli färdigt.
Återstår egentligen bara lite småsaker att fixa! 

Idag köpte vi även en liten klotgrill billigt så vi hade första premiärgrillning ikväll! Det gick sådär eftersom älskling råkade bränna köttet lite, men det blev gott ändå och se vad glad han ändå var haha!


Lillplutten med herr Kanin, så fina :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar