Bloggportalen Statistik

onsdag 28 mars 2012

Hälsat på jobbet och Vaggeryd!

Idag gick jag upp redan klockan sju och hoppade in i duschen. Sedan åkte jag och Nils till jobbet och hälsade på. Tänk att det är redan 3 månader sedan jag gick hem! Men när jag satt där vid frukostbordet med kollegorna så kändes det som om det var igår jag gick hem! :) Det var sig likt med undantag för en ny fondvägg, nytt frukostbord och lite nya floskler på väggen :) Nils verkade gilla jobbet, han kanske också vill bli en IKEA-an när han blir stor! ;)

Efter besöket på jobbet så åkte jag till Vaggeryd och hälsade på. Mamma bakade jättegoda superfrasiga våfflor på eget recept! Mums! Nils har varit vaken jättemycket idag och har bara sovit små korta stunder så han borde sova bra inatt *hoppas hoppas*! 

Mammas psoriasis har blivit värre, mycket värre! Usch, tyckte så synd om henne. Hon får sprickor i fötterna efter att hon har jobbat en hel dag, hon kliar sig på nätterna så det börjar blöda m.m. Hon var ju på hud i Värnamo och fick sola 21 ggr, men det hjälpte ju inte. Sen har hon fått plattor utskrivna som hon kan ha under fötterna men det är ju inget som man ska gå med jämt eftersom fötterna måste andas för att läka. 
Men nu har hon inte fått någon mer hjälp från Värnamo sjukhus, så himla dåligt! Man kan ju inte bara släppa en patient sådär utan att patienten har blivit frisk eller åtminstone bättre! Mamma har nu vänt sig till sin företagshälsovård för att få hjälp där istället, men där får man ju stå i kö. Men eftersom mammas åkomma är så brådskande så skulle hon förhoppningsvis få en tid inom två veckor. Hoppas de kan hjälpa henne! Annars får hon försöka med en privat hudklinik. Det måste ju finnas något sätt som kan åtminstone lindra psoriasis? Och hur kommer det sig att det bara blossar upp sådär, det borde ju finnas någon orsak?
Vi får hoppas att det kan finnas något man kan göra och att hon får bli frisk!
Men helt klart så går dagens ris till Värnamo sjukhus (hud) för urusel patienthantering!! Fy skäms!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar