Bloggportalen Statistik

onsdag 25 januari 2012

Navel-dagen

Idag ramlade Nils lilla navelstump av, den höll sig kvar i 9 dagar innan den äntligen släppte greppet! :) En milstolpe i Nils liv! :)


Just nu är Pontus och hans mamma i huset och är med på överlåtelsebesiktningen. Det blev ingen slutbesiktning idag iallafall p.g.a. krångel med besiktingsmän men slutbesiktingen sker istället den 2 februari istället. Överlåtelsebesiktningen görs ändå så att vi kan flytta in i huset på lördag. 

Nils ligger just nu och sover efter att ha ätit en brakmåltid så nu är det riktigt lugnt och skönt här hemma. Det ser dock för jä**igt ut här hemma nu med flyttlådor överallt och grejer som står huller om buller, men så är det ju när man flyttar.

Idag ska vi posta namnet på Nils till skatteverket. Han kommer att heta Nils Helge Norrman. Helge är efter en snäll farbror i Knohult som alltid lekte med Pontus och hans syskon när de var små, så därför ville Pontus ha det namnet. Vi hade Kasper också som alternativ, Kasper var Pontus farfars bror men Helge låg lite närmare hjärtat! :)

När Pontus och hans mamma är färdiga vid huset så kommer de tillbaka hit och möter upp Rolf som varit på läkarbesök. Då ska de bära ut skänken vi har i hallen och en stol som ska till Knohult som vi inte ska ha i huset. Skönt att bli av med lite ytterligare saker!

Idag hämtade Pontus ut det "mystiska" paketet som låg hos Posten och väntade på oss! Det visade sig vara från Pontus syster Lina i Umeå, hon har gjort en jättegullig älgdräkt helt själv som hon hade postat till oss tillsammans med ett fint brev! Hon är lite ledsen för att hon bor i Umeå och inte kan träffa Nils så ofta, hon skrev bland annat att Nils kommer vara minst 3 år när hon kan flytta närmare Jönköping igen. Men vi ska berätta en massa historier om faster Lina, både sanna och påhittade, för lille Nils. Ibland kan hon få vara stora stygga vargen i några sagor men mestadels kan hon få vara en god fe! :) :) Oroa dig inte Lina, vi har ju Skype these days också! :) Tack för älgdräkten, den var supersöt!





Moster Jessica skulle ju ha kommit hit idag också men hon var tvungen att åka och jobba på sin lediga dag på grund av att en kollega till henne hade blivit sjuk. Hon var INTE glad över detta, vilket man kan förstå.. Jessie jobbar alldeles för mycket redan som det är, till och med när hon är sjuk så går hon ändå till jobbet!
Hoppas att hon kan komma och hälsa på oss nästa vecka istället, så kan hon inspektera vårt nya boende också!

Här är en going- bild på Nils när han ser sådär lite skeptisk ut, hihi sötnöten! :)


Pontus och Lilleman vid frukostbordet:

1 kommentar:

  1. hihih jag skulle faktiskt älska att få vara den stora stygga vargen ibland. det kommer betyda att nils alltid kommer att bli förvånad över hur snäll jag kan vara i verkligheten! ska bli så himlans kul att se er typ den 25 feb, jag längtar så. kramkram från lina

    SvaraRadera