Bloggportalen Statistik

torsdag 26 januari 2012

Första BVC- besöket

Idag har vi varit med Nils på hans första BVC- besök! På 1 vecka har han gått upp 420 gram och växt till 53,5 cm! Sköterskan sa att hon aldrig varit med om att en bebis har gått upp så mycket på bara en vecka, haha! Skönt att veta att han får i sig vad han behöver iallafall och att min mjölk är bra nog :) Sköterskan sa även att vi kan börja med napp om vi vill eftersom det fungerar så bra med amningen men vi ska nog vänta lite till.. Nu använder vi vårt lillfinger som napp åt honom, då suger han en liten stund och sen brukar han somna.



Nu är Pontus i huset och tar emot våra möbler från Bergmans, jag hoppas att vi får rätt möbler och att de är hela.. Skulle vara typiskt om något inte skulle vara rätt!
Jessie kommer förbi i eftermiddag när hon slutat jobbet, hon skulle ta med sig kycklingchili- baguetter från Mackmakeriet, mums!

Imorgon är det sista dagen som vi bor här i lägenheten på Rosenbergsgatan 9!
Nils första hem! Vi har bott här tillsammans i två och ett halvt år och trivts mycket bra, så tack lägenheten för denna tiden! :) Nu ska vi bli Huskvarna- bor! (Hade någon sagt att det skulle bli så till mig för några år sedan så hade jag garvat och aldrig trott på det haha!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar