Bloggportalen Statistik

lördag 17 december 2011

Ullared idag!

I förrgår bestämde vi att vi skulle göra något roligt bara jag och Pontus och åka iväg någonstans idag så vi bestämde oss för att fara iväg till Ullared och Gekås! Det tycker ju vi båda är roligt och vi behövde ändå köpa taklampor m.m. till huset. När vi kom till lampavdelningen så ser vi exakt likadan utelampor som vi köpte till garaget och ena sidan av husväggen, samma märke och allt. Vi hade betalat 499 kr st för dem på Ljusexperten och här kostade de 249 kr st!!!! Tror ni att vi blev lacka?? :) Typiskt. 

Men, men vi fyndade en massa annat iallafall! Köpte bl.a. tre stycken taklampor, en bordslampa till gästrummet, en väggklocka till köket, underlakan och påslakan till nya sängen, extra lakan och bäddset till spjälsängen, skötbordsmadrass, skötbordsöverdrag, några julklappar, Pontus köpte en eltandborste som han verkligen behövde efter 29 år av traditionell tandborste :), mjukbyxor till mig som kan vara skönt innan/efter förlossningen, amningsbehå (sjuuukt billigt), underkläder, m.m. m.m.! Så nu klarar vi oss ett bra tag framöver!

Mamma sms:ade innan och skrev att min morbrors fru Mia har gett oss ett babygym, babysitter och matstol! Gud så snällt, tack Mia!! :)

En mycket trevlig dag och vi lyckades mestadels tänka på något annat än på Ronja, fastän hon ändå kom på tal några gånger.. Nu har vi packat upp allting så nu blir det filmtajm, filmen "Hanna" väntar! Ska vara bra tydligen! Ursäkta usel bildkvalité, min Iphone är bra på mycket men inte på fotokvalité :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar