Bloggportalen Statistik

onsdag 28 december 2011

Pyssel -dag!

Idag har vi börjat packa ner saker vi inte behöver på ett tag i flyttlådor och förbereda inför bebisens ankomst! Vi hämtade hem vaggan som jag och Jessie hade när vi var små från Vaggeryd igår kväll och idag ska vi tvätta alla sängkläder till spjälsängen och vaggan och sedan bädda vaggan så den är startklar! :)

Igår for vi runt överallt kändes det som och uträttade ärenden. Vi började förmiddagen med att åka till Strandängen och hämta Ronjas urna som nu hade kommit tillbaka. Det var jobbigt att åka ut dit igen och alla minnen kom tillbaka, våra tårar kom tillbaka igen :( Nu har vi i alla fall Ronja hemma igen, hon får stå än så länge på tv- bänken så får vi se vart vi sedan sprider ut askan eller begraver urnan.

Sedan åkte vi och köpte en inflyttningspresent till Erik och Frida som vi skulle till igår kväll i Skillingaryd. Efter det begav vi oss till IKEA och bytte ett madrasskydd till nya sängen som vi köpt fel storlek på. Vi passade på att äta där också och sen köpte vi de nya täckena till sängen också så nu är nya sängen helt komplett!

Sen åkte vi och letade efter en plafond till entrédörren på huset. Vi hittade endast två stycken på alla ställen vi kollade på och de två fanns på Ljusexperten till hutlösa priser, den ena kostade 1900! Så vi får nog beställa en plafond på nätet, vi hittade en snygg för 899.

Sen åkte vi och handlade på Maxi och sen hem och gjorde kvällsmat. När vi ätit så åkte vi till Skillingaryd och hälsade på Erik, Frida och deras underbara små tvillingar som nu är  5 månader gamla om man nu räknar från v.40. Tvillingarna föddes i v.23 och klarade sig helt mirakulöst utan några bestående men eller skador! Dom var verkligen helt underbara och både jag och Pontus fick hålla och gosa med bebisarna! Åh vad vi då längtade efter vår egna bebis! Igår var vi i vecka 38, så det är verkligen inte långt kvar! Så fort jag får ont i magen så tror jag att det är dags :) Men bebisen får hålla sig till söndag åtminstone då vi hunnit in i år 2012!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar