Bloggportalen Statistik

fredag 12 augusti 2011

Stockholm!

Från fredag till måndag var vi i Stockholm! Vi åkte med Bus4you tur och retur och det var verkligen hur smidigt och billigt som helst! Så skönt att slippa att ha bilen och betala dyrt för parkering m.m. 

Hotellet som vi bokat kostade bara 897 kr för tre nätter och 2 personer så vi var ju oroliga för att rummet skulle vara hur dåligt som helst för det priset. Men till vår förvåning så var rummet jättefräscht med toalett, dusch, 42 tums platt-tv m.m.! Comfort Hotel Stockholm hette det och låg precis runt hörnet av Cityterminalen där vi klev av bussen och det var nära till allt i stan.

På fredagen gjorde vi en hel del fina fynd på sommar-rean som var i alla butiker och sen på kvällen åt vi på en bra kina-restaurang på Gamla stan. Köpte bland annat en ursöt baby-body på Polarn och Pyret på NK som det var 50 % på!

På lördagen var vi på Kungliga slottet och gick runt. Kollade även på vaktavlösningen och den ceremoni som är till. Sedan kollade vi på Pride- paraden som gick genom stan, har nog aldrig sett en så färgglad parad innan! :) Efter det så åkte vi tunnelbanan till Naturhistoriska museet där vi gick runt en stund. På kvällen åkte vi till en restaurang som hette En Ful och En Gul som låg på Söder. Det var Pontus chef som hade rekommenderat den och det var verkligen otroligt god mat där!

På söndagen var vi på Skansen och Gröna Lund, tyvärr var inte vädret det bästa men det var mysigt ändå! Vi har fikat mycket och bara haft det lugnt och skönt! Vi hade köpt Stockholmskortet 2 dygns tidigare så vi kunde gå in på alla museér gratis och åka tunnelbanan, spårvagn och buss hur mycket som helst.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar