Bloggportalen Statistik

måndag 28 mars 2011

Helgen!

I helgen så var jag ju på Spin of Hope som var fantastiskt roligt! När man skrev in sig så fick alla en Goodie- bag och det är ju typ det bästa jag vet :) Den innehöll svettband, Vitamin Well- dryck, en Soleil rakhyvel, choklad, Dextrosol, banan, korthållare att ha på gymmet, rabattkuponger och en del annat smått och gott! Passet gick smidigt, jag hade nog kunnat köra en dubbla pass kändes det som!

Tidigare på dagen var vi på sortergården och slängde en del onödigt som vi hittade i våra förrådsutrymmen och skåp, slängde massa gamla fula tallrikar, målarfärgburkar och gud vet allt. Det känns så skönt att rensa bort gammalt skräp! På lördagskvällen så var det ju Earth Hour och vi släckte ner överallt och tände massvis med värmeljus, mysigt! På den timmen som många släckte ner så sparade Jönköping en hel årsförbrukning el!

Sedan på kvällen så tittade vi på "Tangled", åh vad jag älskade den filmen! En sån himla bra feel- good film! Titta på den, ni kommer skratta er halvt fördärvade åt den sköna hästen i filmen! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar