Bloggportalen Statistik

fredag 24 oktober 2014

Efter!

Jag ligger lite efter med allt just nu känns det som! Igår var jag och Ea i Knois hela dagen och tog emot köket. Det skulle komma mellan 10 och 16 och som tur var så kom de redan klockan 10, skönt! Så sen sorterade jag upp allt och nu är det "bara" monteringen kvar haha :) Luckorna kommer ju inte förrän i december p.g.a. av strul hos leverantören men vi har ju ingen brådska med det ändå. 33 skåp blir det totalt, så vi har lite skruvande framför oss.

I förrgår kväll var jag i Värnamo hos Jenny på Tupperware-party. Jenny har ju även blivit konsulent och det passar henne perfekt då hon också är så duktig på både bakning och matlagning och kan kombinera det tillsammans med produkterna! Hon tillagade chokladpudding och rostade mandlar med hjälp av produkterna, så då fick man lite ytterligare inspiration med vad man kan använda produkterna till, kul! Jenny kommer och demonstrerar på mitt party i november, ska bli skoj!

För att komma tillbaka till huset så är nu skafferiet i utbyggnaden utbyggt med någon meter så vi får plats med frysbox där och rejält med hyllor. 
Det blir nu ett badrum och tvättstuga för sig, tvättstugan blir betydligt större då vi tog bort väggen där och slog ihop garderob och rum. Väggen mellan de båda rummen som nu blir ett kök är nästan helt nere, bara balk som ska dit också.

Nu tar vi fredag i soffan en stund innan nattning av kids!

Nästan konstigt att vi inte hittade ett gammalt skelett här nere ;)

Osorterat kök :)

Här ser man skafferiet genom reglarna

Nils hittade snickarnas micro :)

Jenny i full färd med att demonstrera tillagning chokladpudding 

Färdiga rostade, sockrade mandlar, mums!

Äntligen soffan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar