Bloggportalen Statistik

torsdag 2 oktober 2014

Blivande köket

Idag var vi i huset för första gången sedan hyresgästerna flyttat ut! 
Vi har fotat före-bilder, det är ju så kul att ha sen och kunna visa barnen när de blir större hur det en gång har sett ut. :)

Här ser vi det nuvarande köket. Väggen rakt fram kommer rivas och det blir en infälld balk. Själva köksdelen flyttas in till det ljusa rummet som vetter mot stora vägen. I detta rum närmast blir matsalsdelen.


Blivande köksdelen

Väggen som rivs
Istället för detta fönster blir det en altandörr ut mot framtida uterum och altan. Där kyl och frys är idag blir det inga stommar, där ska vi nog ha någon tavla och någon prydnadssak. Matsalsbordet kommer stå mitt i rummet nära altandörren så det är ljust och fint där man sitter och äter. Dörren leder ut mot blivande badrum och tvättstuga.
Här vid gamla skåpen blir det vitrinskåp där vi kan ha serviser så det blir nära att duka fram på matsalsbordet. Dörren leder in mot vardagsrummet.
Där jag står blir det kyl och frys, i mitten av rummet blir det en köksö.
Här utanför blivande köket är den stora hallen. Här är det en liten toalett som rivs och där sätter vi istället in en skjutdörrsgarderob med spegelglas, typ en sån vi har nu i vårt hus. Dem är så sjukt bra och sväljer hur mycket som helst!
Här ser vi maken som vi kommer lämna i nuvarande skick, eventuell restaurering kommer ske om några år beroende på tidens spår. Bebisen är i pågående utveckling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar