Bloggportalen Statistik

torsdag 24 juli 2014

Provsvar

Nils har fått provsvaret från blodprovet och det visade att han är allergisk mot katt, och det var det ju ingen tvekan om direkt med tanke på hans tidigare reaktioner:). Men det verkar som de bara testat katt så vi får avvakta pricktestet för att få veta om han är allergisk mot häst och hund. Hundar har han träffat mycket och inte visat några allergiska symptom mot, men häst har han inte utsatts för och det undviker vi eftersom Pontus är extremt allergisk mot häst. Sen skulle jag även vilja veta om han är pollenallergiker, vi har ju misstänkt det då han ofta är förkyld på höst och vår.

Sen var det lite konstigt tycker jag att det står att Nils ska ta 2 puffar av sin astmamedicin i förebyggande syfte mot kattallergin, men hur kan astmamedicinen lindra kattallergi? Får nog ringa upp barnmottagningen och fråga om det. Låter ju vettigare att han ska ta sin allergimedicin i förebyggande syfte.


Jag och lilltösen matchande varandra fint igår kväll! Pantertanterna, som pontus skrev på Facebook till denna bild haha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar