Bloggportalen Statistik

fredag 25 juli 2014

Ont och värmerekord

Igår var Madde och Glenn här och grillade på kvällen. Det blev en väldigt speciell kväll p.g.a. alldeles speciella nyheter och det bara bubblar i mig även idag! Wiiie, mer om detta längre fram. :)

Nils har inte varit sig riktigt lik de senaste två dagarna, han har ätit dåligt och verkar ha ont i munnen. Han har mest bara ätit välling och fil och verkar fått ont när han försökt äta något fast. Vi kan inte se något som ser konstigt ut i munnen så vi vet inte vad det kan bero på. Jag ringde och rådfrågade folktandvården innan och de sa att det kan bero på många olika saker men vi skulle avvakta till på måndag och om det inte är bättre då så kunde vi komma in och träffa en tandläkare. Stackars skrutt, som sagt så är det inte lätt att vara liten!

Och idag är det ännu varmare än igår, 31 grader har vi ute nu! Igår var det ju bara 30...! Kan knappt komma ihåg att det varit så här varmt någonsin, och så här lång tid också. Om man inte hade haft småbarn så hade man ju kunnat njuta av det mer, nu kan man ju i princip bara vara inomhus fram till 17-snåret... 
Både Nils och Linnea ogillar värmen och Nils har ju så känslig hy och har blivit väldigt solbränd trots högsta möjliga solskyddsfaktorn. Bra är ju att Nils sover när det är som varmast så slår man ju ihjäl lite tid på så vis :)

Farfar och farmor visade Nils traktorn sist de facetime:ade på telefonen, Nils har svår traktor-abstinens!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar