Bloggportalen Statistik

tisdag 1 juli 2014

Tillbaka på förskolan

Nu kan Linnea förflytta sig flera meter från där man lämnat henne så det gäller att se upp nu med småsaker som hon kan stoppa i munnen! För allt hon får tag på går raka vägen in i munnen. Nils har ju väldigt mycket saker men inte jättemycket småsaker ännu för det är ju även han för liten för ännu, så det är ju bra! 

Även i sängen är hon väldigt rörlig så det börjar bli dags att flytta över henne i egen säng nu så hon inte riskerar att ramla ner.. Nils gjorde ju det både en och.. väldigt många gånger!

Nils var så söt inatt, han låg och drömde och pratade i sömnen. "Mamma, pappa. Min traktor!" så låg han och höll på en bra stund :)

Nils går på förskolan denna vecka och nästa då jag är sjukskriven och Pontus jobbar. Han tyckte det var så skoj att vara tillbaka på förskolan! Jag har fått hjälp av Nils fastrar att hämta honom då de är på besök i veckan. Ville inte låta Nils gå ända tills Pontus slutar jobba och att ta med Linnea blir svårt med bara en arm! Då är det skönt att det finns hjälpsamma människor i ens närhet :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar