Bloggportalen Statistik

torsdag 26 juni 2014

Middag i Värnamo

Igår var vi i Värnamo och åt middag hos familjen N/H! Jenny friterade egna pommes, vi fick göra egna grillspett med massa olika tillbehör, det grillades fläskfilé och sen två jättegoda såser till, galet gott! Och sen en god pannacotta till efterrätt, mums! Har funderat länge på att våga mig på att göra egna pommes och nu blev jag ännu mer motiverad..! 

Alice och Linnea höll till på golvet och lekte i lugn och ro, medan Nils den lilla fartdåren for omkring på en bil eller sprang runt och busade haha :)

På vägen hem stannade vi till i Vaggeryd. Mamma och pappa har varit i Turkiet en vecka tillsammans med Jessie och Anders. De hade köpt fina presenter till barnen, Nils fick en polisbil som blinkade och lät. Den tyckte han var jätterolig! Sen har ju Nils varit fascinerad av klockor en längre tid så de hade köpt Nils första armbandsur! Linnea fick en jättegullig nallebjörn :)








2 kommentarer:

  1. Otis fick också en klocka av sin mormor i går :-).. En svart med fotbollar på :-).. Otis var mäkta imponerad av sin egna klocka.. Sen ville han ta av den :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var samma med Nils, han tyckte den gjorde ont efter ett tag :) men det var lite vassa kanter så vi får väl klä in den så den blir lite bekvämare! Men bra med klocka så kan vi ju liksom bara bestämma en tid med Nils på Liseberg när vi ska mötas så kan vi roa oss med Helix och Nils är på Kaninlandet. Perfekt! ;)

      Radera