Bloggportalen Statistik

onsdag 2 april 2014

Tandläkarskräck

Igår träffades jag och Johanna med bara de minsta. Nils var på förskolan och Vincent var hemma med Anders som var ledig. Så vi tog en promenad runt Rocksjön och åt sedan lunch på Rosetten på Kålgården. Himla bra fik med lekhörna för barnen, skötbord på toan och riktigt gott fika, vad mer kan man behöva hihi :) Mysigt att fika på tu man hand, nästan iallafall! De små sov ju mestadels i vagnen, vad smidiga de är nu när de är så små!

På eftermiddagen skulle Nils till tandläkaren. Pontus åkte dit med honom och som väntat så var det inte särskilt lätt för tandläkaren att lyckas titta på tänderna! Pontus sa att tandläkaren försökte bända upp munnen, varför gör man så?? Det är ju precis sådant som gör att man får tandläkarskräck! 

Nils fick en ballong efteråt, så förhoppningsvis skapade åtminstone det lite positiva kopplingar till att gå till tandläkaren.. Det fanns inget att anmärka på, bara att fortsätta borsta på som vi gör. Nils är väldigt smidig nu att borsta tänderna på som tur är. Han sitter i ens knä och tittar på något roligt på Youtube, sen låter han oss borsta så mycket vi vill!

Linnea vände på sig från mage till rygg häromdagen, för första gången! Hon gillar inte att ligga på mage så hon var nog nöjd när hon lyckades krångla sig runt till rygg! Hon har också börjat greppa efter leksaker och gillar att sitta och snurra på min leksak på babysittern. Utvecklingen går fort nu, bara att försöka hinna med själv..! :)

På förskolan har de en digital fotoram så man kan se vad barnen fått göra under veckan, här är några av bilderna:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar