Bloggportalen Statistik

måndag 28 april 2014

Svettig dag

Idag var det förskoledag igen och vid klockan 8 på morgonen plingade hantverkare på dörren. Äntligen är våra markiser snart på plats! Helt färdigt är det på fredag då elektrikern kommer hit och installerar all automatik, då kommer före och efterbilder! Men vilken skillnad det blir, det blev som ett helt annat kök när de testade terrassmarkisen och körde ut den, det blev svalt direkt. Gud så skönt! Nu kan man välkomna sommaren på ett helt annat sätt. Det är ju så jobbigt när det blir för varmt, hellre för kallt för det är ju lättare att värma sig än och kyla sig tycker jag.

På förmiddagen åkte jag och Linnea till Jessies jobb. De hade fått in så mycket fint och med hennes familjerabatt på 30 % som hon får dela ut så kostar kläderna extremt lite! Pontus fick två nya tshirtar, jag fick ny bikini, klänning, toppar, jeansshorts och en cardigan. Välbehövlig påfyllning i garderoben! Bra shoppingdag!

Sen åkte vi och storhandlade och sen genomsvettiga begav vi oss hem för lunch innan hämtning av Nils. Vad jobbig värmen blir när man inte hunnit anpassa sig ännu hehe, måste ju vara rekordvarmt för att fortfarande vara april?? Nu ska jag strax iväg på möte med samfälligheten. Idag är det fullt ös!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar