Bloggportalen Statistik

onsdag 9 april 2014

Långfrukost

Märkligt att ingen ännu nappat på gårdagens erbjudande här på bloggen?? :) Fick dock en hel del hopp och tips på koppel för barn! :) Och vetskapen om att jag inte är ensam om att ha ett barn som har ett särskilt intresse för rymningsförsök.. :)

Idag är det hemmadag för Nils! Då blir det alltid lååångfrukost och idag gjorde jag scones. Så enkelt att göra men känns ändå så lyxigt! Nils älskar scones och kan äta hur många som helst. Linnea är ju en riktig sjusovare, så hon vaknade inte förrän klockan 09:30 i vanlig ordning. Hon är så mysig när hon vaknar för då ligger hon och sträcker på sig länge och väl och gör sådana urgulliga små läten hihi :) 

Denna vecka så ska vi bara äta det vi har i kylen och frysen, inte handla något förutom basvaror såsom mjölk, ägg och frukt. Vi har så sjukt mycket i frysen, får inte in en vara till i princip så det måste ätas upp lite. Lätt att frysen bara fylls på och inte töms lika fort. Kan det bero på en viss rabattjägare här i hushållet?? Gäller att köpa på sig lite när ett bra erbjudande finnes hehe :) Hittade ett kilo räkor igår så då lagade jag räkomelett, det har vi aldrig lagat tidigare. Smidigt och jättegott!

Hittade en sån fin bild på Nils när han lånar Olles stora traktor, kolla in smilet, ren och skär lycka! 



Sconesfrukost

Bäst att äta två samtidigt ifall att någon skulle komma och länsa brödkorgen..






2 kommentarer:

  1. Du har inte lust att lägga ut ditt sconesrecept?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst, kan lägga ut det imorgon!

      Radera