Bloggportalen Statistik

tisdag 18 mars 2014

Woho!

Woho! Igår kom då äntligen Vincents lillasyster! Det är ju så häftigt det här, Nils och Vincent födda 2012 och nu Linnea och lillan 2014!  När hon väl ville titta ut så gick det fort, en riktigt bra förlossning som enligt en lärobok! 
Så skönt att allt gick bra! Jag blev så rörd när vi fick meddelandet om att hon var ute, alla glädjekänslor från min egen förlossning kom tillbaka! 
På torsdag ska vi få träffa sötnosen, längtar sååå! :)

Idag har jag och Linnea varit på BVC, Linneas första läkarundersökning! Hon är nu 5348 gram lätt och 58 cm lång! Hon växer sakta men säkert lilltjejen! Läkarundersökningen gick jättebra, hon fick beröm för sin starka nacke! Vi har inte kunnat träna så mycket nacke som vi gjorde med Nils men det verkar ju gå bra ändå. :)

Vi köpte en fönstertvätt för presentkortet vi fick från Pontus jobb, så himla smidig! Perfekt till våra stora fönster! Den funkar som en dammsugare ungefär, riktigt bra!

Igår blev Nils en bebis igen, han ville ligga i Linneas barnvagn hela tiden! Hihi, såg så himla roligt ut, en jättebebis! Han höll Linneas skallra också och ville inte att hon skulle ha den haha :) Lille plutt, inte lätt att vara en liten storebror! 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar