Bloggportalen Statistik

onsdag 12 mars 2014

Påklädda grisar och bebisar

Inatt fick vi sova ordentligt, härligt! Nils vaknade vid 06:30 så då gick vi upp och Nils ställde sig direkt och började diska vid diskhon. Konstigt att han aldrig tröttnar på att stå och hålla på där! :) Lilla fröken sömntuta sov vidare fram till 08:30..! Skönt att hon mår bra igen och slipper magont! Hon åt direkt när hon vaknade och somnade sedan om i sin babysitter. Nils passade då på att ta på henne strumpor, väldigt gentilt av honom hehe :) 

Vi måste nog köpa en docka till honom som han kan pyssla om för nu har han börja låtsas att han grisen är en bebis. Han tar på den kläder och stoppar ner den i Linneas overall..! Ser väldigt kul ut när man ska ta fram hennes overall och det ligger en gris instoppad i den! IKEA har ju även små docksängar som man kan bädda ner dockan i, det får nog bli något sådant till honom :)

Herregud vad jag har skrattat åt Nils idag! Han har verkligen varit på strålande humör, och full med hyss! Dock roliga sådana, förutom då han stod och tryckte ner tops i avloppet i handfatet. Mindre kul att operera ut dem..! 

Men annars har han busat med Linnea, tagit på henne strumpor och hatt m.m. Och han har gått runt och härmat mig. Jag stod och torkade av matbordet och då kom han me kökshandduken och började också torka. Sen hjälpte han till att plocka ur tvätt och ruskade tvätten som jag gjorde innan den hängdes upp haha! Vår 1 meter långa familjemedlem vill vara stoooor! Hihi :)

Tack storebror för dem fina strumporna du satte på mig!!

Så här kan det se ut när grisen ska få på sig ytterkläder av Nils!


Oerhört spännande att titta på när tvättmaskinen arbetar. Även att fylla den med saker som INTE ska tvättas. Mobiltelefoner m.m. Det gäller att kolla vad som ligger i maskinen innan man trycker på den :)

Busfrö!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar