Bloggportalen Statistik

fredag 21 mars 2014

Efterlängtat besök!

Igår åkte vi hem till familjen H direkt när Pontus kom hem från jobbet! 
De bjöd på middag, grekiska biffar med ugnsstekt potatis och tsatziki, så sjukt gott! Det måste vi laga hemma någon dag.
Nils och Vincent hade jätteskoj och blev inte ens osams en endaste gång! :) Vincents lillasyster var så liten och söt! Linnea är 9 veckor men redan har man glömt hur små dem är precis i början! Linnea kändes väldigt stor plötsligt hihi :) 

Nils visade inga allergiska tecken mot katterna denna gång. När vi åkte hem så bytte vi om till pyjamas på Nils eftersom han skulle somna i bilen. Men idag på morgonen när vi vaknade så var Nils jätteröd i ögonen och kliade sig massvis. Så vi fick slänga kläderna i tvätten och tvätta av honom och då blev han bättre sen efter några timmar. Så han är antagligen allergisk mot katter, men inte så farligt. Det är väl antagligen när han får det i ögonen som han reagerar. Så tråkigt! Vi får hoppas att det stannar vid kattallergi och inget mer än mot just katt.

Vi har haft hantverkare här hemma ända sedan kl. sju i morse. För ett tag sedan upptäckte vi en spricka i kaklet i badrummet på övervåningen. Det är ju bara lite mer än 2 år sedan som vi flyttade in så vi tyckte det var märkligt. Plattsättaren tyckte också det var konstigt, men trodde att det berodde på att huset rör sig en del de första åren innan det sätter sig om man säger. Hantverkaren upptäckte även fler sprickor idag så han fick byta sammanlagt 6 plattor. Tur att det gick på garantin så vi slipper betala något för det!

Nils har varit jättetrött idag, säkert på grund av allergin, så han somnade som en stock direkt efter lunchen vid 11. Trots allt oväsen från hantverkaren! Stackars lille skrutt :(


Världens finaste! Och så mycket hår hon har lilltjejen! 
Grabbarna bus
Morgonmys
Wääh! Så surt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar