Bloggportalen Statistik

måndag 3 februari 2014

Världens godaste soppa

Nils har hjälpt till att laga middag, champinjonsoppa med minibaguetter stod på menyn. Det kan vara världens godaste soppa! Jag får ofta ett enormt sug efter denna soppa så den är lite beroendeframkallande. :) Nils fick skiva champinjoner med en bordskniv men ville utmana sig lite mer och gav sig på en potatis också haha :) I övrigt har vi haft en riktigt lugn dag. Pontus har varit och klippt sig, Nils har fått vara ute och busa en del och vi har bara allmänt tagit det lugnt. Skönt med sådana dagar också! På torsdag ska Pontus jobba så då ska Nils till dagis, de längtade efter honom sa de när jag pratade med dem innan :)

Nils fick ett rejält vredesutbrott tidigare vid middagen. Pontus skulle salta och peppra soppan i efterhand och drog några stänk i Nils skål precis när han skulle börja äta. Nils blev så fruktansvärt arg och bara skrek och slängde skeden i sin skål så det bara flög soppa! Så vi fick snällt ge Nils en skål med ny soppa, opepprad sådan.. :) Ett sådant vredesutbrott har han aldrig fått innan, så det var en ny upplevelse!

Linnea har haft en riktig sovardag och har inte varit vaken några längre stunder. Amningen går bra nu och det verkar inte vara några nya sår på gång, trots att jag slutat med amningsnapp. Skönt nu om det kan fungera problemfritt! På onsdag ska vi till BVC igen för vägning och mätning, ska bli spännande!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar