Bloggportalen Statistik

tisdag 11 februari 2014

Utcheckad

Igår var jag helt däckad i feber och förkylning. Även idag har jag feber, tredje dagen i rad nu. Pontus fick vara hemma idag och ta hand om Nils. Igår så kunde Nils följa med till Knois och hans farmor och farfar kunde passa honom medan Pontus träffade den där mannen från Stockholm gällande åtelkameror. Linnea är också väldigt snorig så hon har fått koksaltslösning idag. Nils är iallafall feberfri och på bättringsväg så snart ska väl detta vara över! 

Positivt är iallafall att amningen fungerar jättebra och gör inte det minsta ont längre, behöver inte ens använda Purelan längre! Så som det ska vara, så skönt!

Inatt vaknade Nils vid 02:30 och gallskrek. Han måste drömt någon mardröm och han var väldigt svår att trösta. Han och Pontus gick ner och gjorde välling som Nils svepte, och sen kunde han somna efter en stund. Men han var trött idag, han somnade som en stock efter lunch. Annars så har han varit väldigt svårsövd vid lunch, flera dagar har det inte gått att lägga honom alls utan han har somnat i soffan istället framåt 16- tiden, och det är ju lite väl sent för hans nattsömns skull. 

Ska bli skönt när Nils får gå till förskolan igen nästa vecka så vi kan få ordning på våra rutiner!



Fortfarande efter mer än 2 år så hittar vi Ronja- hår! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar