Bloggportalen Statistik

onsdag 26 februari 2014

När katten är borta..

Idag är det onsdag och förskolefri dag. Vilket innebär hyperaktiv Nils.

Nils vet att han kan passa på att hitta på hyss när mamma sitter och ammar, han hittar ju i och för sig på hyss annars också men vid amning så får han ju hållas lite längre... :)
Idag har han verkligen varit extrem... Vid ett amningstillfälle så gick Nils in i badrummet och tryckte ut all tandkräm i handfatet. Han nöjde sig inte med det utan passade även på att ta den tandkrämen han tryckt ut och kleta ut på hela sin nytvättade tröja. Jippi! :) 

Nu vid senaste amningstillfället så kom Nils springandes från tvättstugan med all tvätt, och snäll som han är så blandade han såklart ihop smutsig tvätt med ren.. och min bh hade han trätt över huvudet haha! 

Inte nog med allt detta så lyckades han få upp bokskåpet som vi hade tejpat igen. Och det tömde han såklart på böcker. Ja, det är ju tur att han håller sin mamma sysselsatt! :) Suck!!

Snart kommer Nils mormor som tur är, så kanske jag hinner komma ifatt Nils och plocka undan efter honom... man hinner liksom inte börja städa på ett ställe innan han har hunnit stöka ner på ett annat!

Nils har velat leka mycket med Linnea idag, han har tagit på henne strumpor och lärt henne göra high five m.m. Men har varit snäll och "bara" försökt slå henne en gång..! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar