Bloggportalen Statistik

torsdag 23 januari 2014

BVC Hembesök

Igår var mina bröstvårtor ännu mer såriga och natten till igår var helt hemskt smärtsam så igår åkte Pontus och Nils till apoteket och handlade amningsnappar och gud vilken skillnad de gjorde! Underbart! Visst gör det fortfarande ont i början när hon suger som hårdast men det går ju inte att jämföra med den smärtan som var utan amningsnapp! 

Igår var även mamma och pappa här en sväng och hälsade på efter att de varit och storhandlat. De hade hittat en till bok i Bilar- serien som Nils inte har så den köpte de till Nils samt en jättegosig mössa! Nils tackar och bockar! 

Igår kväll åkte Pontus ut ännu en kväll för att jaga vildsvinet som han har haft span på ett tag, och denna gång blev det vinst! Så ytterligare ett vildsvin är skjutet, men detta såldes till ett slakteri. Vi har nog med kött nu! Men vi lagade en vildsvinsgryta som blev riktigt god, så köttet ska nog gå åt ändå.

Idag har BVC varit här på hembesök. Linnea vägdes och hon hade bara gått upp 50 gram sedan i söndags då vi vägde henne på Ryhov. De vill helst att dem ska gå upp minst 150 gram på en vecka så detta var i underkant. Men sköterskan trodde att det berodde på min smärtsamma amning eftersom när man spänner sig så blir mjölktillförseln sämre. Så det borde bli bättre nu med amningsnappen! Nils hade gått upp 450 gram på en vecka när han var lika gammal som Linnea, så det är ju en gigantisk skillnad! Men hon sa det att 450 gram är extremt mycket att gå upp på en vecka, så det är inget man ska jämföra med egentligen, alla barn är ju olika. Nils var (är) glupsk :)

Väx lilla bebis, väx! :)

Gårdagens fångst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar