Bloggportalen Statistik

tisdag 21 januari 2014

1 vecka

Idag är det redan en vecka sedan Linnéa kom till världen! Igår fick vi namnblanketterna från Skatteverket så nu har vi spikat hennes namn. Linnéa Christina Greta ska hon heta, Christina efter sin mormor och Greta efter sin farmor. Jag heter också Christina i andranamn så våra namn blir ganska snarlika.

Nils är lycklig över snön, han älskar sin snowracer! Så förhoppningsvis får vi ha kvar snön ett tag till, och lite till skulle ju inte heller skada! 

Natten till idag var jättebra, Linnéa sov mellan 01 och 07, så skönt! Dock så drömde jag en massa mardrömmar typiskt nog. Men det blir nog lätt så när man är lite spänd och lätt oroad för hur Linnéa ligger och så på nätterna. Kommer inte ihåg om jag redan skrivit det men i förrgår natt så hade hon ju lyckats rulla runt så hon låg på mage och sov, det är ju lite otäckt.

Amningen känns lite bättre idag, har konstaterat att Linnéas mun är lite för liten för mina nuvarande Dolly Parton- bröst så förhoppningsvis blir det bättre ju mer hon växer så hon får ett bättre grepp! :)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar