Bloggportalen Statistik

fredag 20 december 2013

Julfest på dagis

Igår var det julfest på dagis! Julfesten hölls i stora barnens lokaler där det är mer plats, och där Nils älskar att vara för de stora barnen har en egen teater, vattenstationer, datorer och massa annat roligt. 

Efter kl.16 varje dag så får de små barnen gå dit för att det är så få kvar totalt och man samlar ihop alla barn som är kvar, och det älskar Nils! 
Så det kommer han nog sakna nu när han är ett "20-timmarsbarn" som de kallas och aldrig är kvar längre än till 14:30 :) men vips så har det gått 1 år och Nils blir då 3 år och får flytta till de stora barnen permanent!

På julfesten igår hade barnen ätit julbord, julpysslat och dansat runt granen! Lilleman var trött och somnade fort igår kväll så han hade nog haft riktigt roligt! Nu har Nils jullov från dagis i mer än 2 veckor. Jag hoppas att det kommer snö snart så vi kan vara ute och åka pulka!

Pepparkakan som Nils hade gjort att hänga i granen hade han inte kunnat låta bli att provsmaka så det är två bitmärken i hörnet haha! Det blev ingen gran pyntad igår för julgranspyntet låg längst in på vinden och jag vågade inte klättra in dit och Pontus är ju ur funktion fortfarande. Kanske kan han åtminstone hålla stegen ikväll så kan jag ge mig upp, vill pynta granen nuuu! 


Nils provsmakade alster! :)

Igår klädde Nils ut sig i sin mammas gravidjacka, vägrade ta av den och gick runt med den tills han blev alldeles svettig hihi :)

Nils äter frukost i tomteoutfit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar