Bloggportalen Statistik

söndag 8 december 2013

Eksjö julmarknad

Igår var vi på Eksjö julmarknad med familjen H! Vi började med scones-frukost hemma hos oss, de skulle komma hit vid kl. 09. Vi brukar aldrig behöva ställa klockan på helgerna för Nils vaknar alltid vid 07. Men igår vaknade vi 08:30! Så vi fick lite bråttom, men vad skönt det var med en sovmorgon för alla! :) 

Vi satt och åt frukost länge och kom inte iväg förrän vid 11:30. Eksjö julmarknad är så mysig tycker jag, den har allt som en julmarknad ska ha! Tur att vi hann få lite snö också. Men hu vad kallt det var, det riktigt nöp i kinderna. Jag saknade mina thermobyxor, dem går inte på längre dessvärre :)

Efter Eksjö så åkte vi över Knois hem och hälsade på. De hade otroligt mycket snö där ute!

Sen åkte vi hem till oss igen och gjorde lite varma mackor på kvällen. Nils och Vincent har så roligt tillsammans, de leker jättebra ihop! De härmar varandra hela tiden och kommer bra överens. De blir sällan osams, det är bara ibland som Nils kan bli för hårdhänt och då blir Vincent ledsen såklart. Hoppas Nils "hårdhänta" fas går över snart, han nyps något alldeles förskräckligt, det gör ju skitont! Och när man säger till honom så bara skrattar han, något frustrerande..!

Idag blir det en lugn dag, ska slå in lite julklappar och pyssla lite. Är nästan helt färdig med julklapparna nu, bara en kvar!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar