Bloggportalen Statistik

tisdag 12 november 2013

Katastrofnatt

Jahopp, det blev två nätter som var helt okej. Men nu inatt så var det återigen helt kaotiskt. Igår på dagen så sov Nils bara cirka 40 minuter (han brukar sova 2 timmar). Så jag hoppades ju såklart på att han skulle sova gott inatt. 
Men så blev det inte. Han var jättesvår att natta, tog flera timmar innan han äntligen somnade. Men sen vaknade han 02:30 inatt och var sådär helt hysteriskt ledsen. 

Han ville inte in till vårt sovrum, han ville ingenting. Det han ville var att gå ner, så Pontus testade att gå ner och ge han välling men det hjälpte inte heller. Så det slutade med att Pontus fick sitta med honom i famnen tills Nils somnade på hans bröst och sen kunde vi somna om med Nils mellan oss. 
Sen vaknade Nils vid 07, pigg som en lärka. Men han börjar bli trött nu så jag ska ge honom lunch supertidigt och sen lägga honom, så att han inte sover så länge på dagen.

Pontus ska åka på konferens i Stockholm nu två dagar, onsdag och torsdag, så jag hoppas verkligen att jag kan ha tur med nätterna. Nils är väldigt snorig fortfarande så vi får se hur han är imorgon och om han kan gå till dagis. Annars blir det ännu en VAB-dag..! 

Ingen rolig period just nu, längtar efter sommar igen och att få vara frisk!

Frukstund i soffan för sjuklingen

Nils i utklädnad, det är den nya leken som gäller nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar