Bloggportalen Statistik

lördag 2 november 2013

Far och son snickrar


Igår hade Nils en konstig dag. Han mådde jättebra på dagis fram till eftermiddagen. Då hade han varit väldigt slemmig i halsen och blev helt plötsligt jätteledsen, fröken trodde att han blivit rädd på något sätt. 
Han kanske fick svårt att andas för slemmet i halsen? Sen var han ledsen och han ville inte äta något när han kom hem, sen helt plötsligt börjar han hosta och kräks jättemycket. Och sen blev han som vanligt! Han var dock väldigt trött och somnade i soffan så vi fick bära upp honom till sin säng och sen sov han 12 timmar.

Först blev vi oroliga för att det kanske var magsjuka, men antagligen var det bara slemmet som behövde komma upp. Han har ju inte varit dålig sen han kräktes som tur var!

Pontus är och jagar idag så jag och Nils har ätit en lång frukost tillsammans. Det märktes att Nils inte ätit så mycket igår för han åt två ostmackor och två kokta ägg till frukost nu...! :)

Igår satte far och son upp lampan under trappen, Nils tycker det är så kul att hjälpa till :) Jag bakade en tårta till dagens första 30- årskalas, ikväll kommer släkt på middag och nästa helg blir det 30-årsfest med vänner. Det är många roliga helger som väntar framöver!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar