Bloggportalen Statistik

söndag 24 november 2013

Barn i butik..

Idag har Nils och jag varit i Vaggeryd hela dagen, Pontus har varit och jagat. Nils sov en halvtimme i bilen på vägen ner men ville inte sova mer sen. 
Vi hälsade på gammelmorfar och gammelmormor och sen åt vi lunch hemma hos Nils mormor och morfar. De lagade någon typ av gratäng bestående av köttfärssås och potatismos, Nils tyckte det var jättegott och åt en rejäl portion. Han åt lika mycket som jag gjorde, förstår inte hur mycket som kan få plats i hans lilla mage! Så den maträtten får vi laga hemma någon dag, alltid bra med nya tips på maträtter som går hem så mycket hos Nils!

När vi åkte hem så somnade Nils som en stock, övertrött som han var. Så jag lät honom sova ett bra tag och passade på att åka och tvätta bilen, Nils märkte ingenting trots att det låter ganska rejält i biltvätten :)

Igår åkte ju vi till Biltema och Rusta och Nils var helt sjövild. Först gick han runt med min kundkorg men sen ville han ha en egen och snodde då en tom kundkorg som tillhörde en annan man. Men han lät Nils ta den och gick och tog en ny... :) Så vi hade en lugn dag igår, fram tills vi åkte till Biltema med Nils haha :) 
Butiker och barn är ingen bra kombination, det bara är så!

Nils märkte inte av att han åkte genom en biltvätt, tur var nog det!

Vild unge på Biltema!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar