Bloggportalen Statistik

måndag 28 oktober 2013

Vab igen


Idag hann jag jobba till klockan 11 då förskolan ringde och sa att Nils hade feber. Så det var bara att snabbt fixa klart lite uppgifter och sen åka och hämta lillskrutten. Han var varm och hängig, men hade ändå ätit mycket till lunch. Om Nils inte äter, då är det något väldigt fel så det var ju ändå skönt att hans aptit fanns kvar. Väl hemma så ville han inte somna utan jag låg med honom i timtal i hans säng och läste i hans böcker. 

Vid 14:30 gick vi ner till soffan och då somnade han nästan direkt framför tv:n. Så vi får se hur hans nattsömn blir nu när han sov middag så sent, men han sov bara någon timme så det är nog ingen fara. Nu har han iallafall druckit bra med vatten och ätit en banan, så det är ju bra! 

Här utanför har det börjat blåsa och regna ordentligt, stormen Simone är ju på väg in sägs det. Vi får hoppas att stormen hoppar över Knohult och skonar svärfars träd..

Min kusin och hans familj fick ett nytt tillskott i familjen i morse, en till liten son, så roligt och grattis till dem! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar